Kwaliteit en betrouwbaar

Kwaliteit en betrouwbaar

Flexibele kinderopvang is meer dan alleen een plek waar uw kind wordt opgevangen tijdens uw werkuren. Goede kinderopvang, Kwaliteit en betrouwbaar, dat vinden wij belangrijk. Niet alleen de opvang maar ook de zorg zoals bij gediplomeerde gastouders, zijn voor uw kind de startjaren van het leven.

Het geeft uw kind een blijvende voorsprong. Doordat het zich veilig voelt, maar zeker ook doordat uw kind bij ons uitdagende en op de leeftijd toegespitste activiteiten aangeboden krijgt
Een warme aanvulling op de thuissituatie.

Om u als (potentiële) klant op transparante wijze inzicht te geven in onze kwaliteit, lichten we graag diverse aspecten van kwaliteit in de kinderopvang toe en geven we u met plezier inzage in de relevante documenten, toegespitst op gastouder-opvang.

Inspectie en rapporten GGD

ons bureau wordt jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. De rapportages van die inspectiebezoeken vindt u op ons bureau en op deze website.

Hier vind je de link naar het kwaliteit gastouderopvang visiedocument van de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Kwaliteit en betrouwbaar
Wat ouders vertellen
Ik ben erg tevreden met de service en flexibiliteit van Alles Kids. Als je op zoek bent naar flexibele kinderopvang dan ben je bij dit gastouderbureau aan het goede adres! #top #blijmee
Daniel